Ilmub alates 1994.aastast. Vaala keskus, Lõõtspilli 2, Rakvere 44313 E-post: reklaam @ nadalaleht.eu toimetus @ nadalaleht.eu Nädalaleht levib kolmes maakonnas (Lääne- ja Ida-Virumaa, Jõgevamaa) ja Tartu linnas.
Rakvere tahab turuostjad suunata kauplusesse

Rakvere tahab turuostjad suunata kauplusesse

Rakvere alustas värske liha reklaamikampaaniat „Kõige värskemat pakub
Rakvere“. Kampaania eesmärk on teavitada inimesi sellest, et värske liha
ostmiseks ei pea enam turule minema, vaid mugavas pakendis kvaliteetne
kodumaine värske liha on saadaval ka kauplustes.

Liha on muutunud eestlaste toidulaual järjest olulisemaks. 2005. aastal sõi
eestimaalane keskmiselt 24,2 kg värsket liha, mis on 6% enam kui 2004.
aastal. Sealiha moodustab kogu tarbitavast lihast 50%. Värske liha
tarbimine on kindel tulevikutrend, sest kodus ise toiduvalmistamine on
muutumas järjest populaarsemaks.

Rakvere eesmärgiks on inspireerida toiduvalmistamist ja muuta söögi
tegemine üllatuslikuks elamuseks. Rakvere Lihakombinaadi südameasjaks on
pakkuda laia valikut värsket liha, et vastata ka kõige nõudlikuma tarbija
ootustele. Rakvere Lihakombinaadi liha tootejuht Enn Tobreluts kinnitab, et
värske liha on mitmekülgsete kasutusvõimalustega ning sobib paljude
toiduainetega.

„Tööstuslikult pakendatud värske jahutatud liha on väga kõrge kvaliteediga.
Tootmisprotsessi kogu ahelas – alates tapamajast kuni lõpetades kauba
transpordiga kauplusesse – on range kvaliteedikontroll, kogu tootmisel
hoiab silma peal ka Rakvere Lihakombinaadis kohal töötav riiklik
veterinaararst. Tagatud on ühtlane madal temperatuur ja karmide
hügieeninõuete täitmine,“ tutvustab Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor
Anne Mere. „Igal juhul on tööstuslikult pakendatud värske liha läbi teinud
rangema kvaliteedikontrolli kui turul müüdav.“ Tarbijapakendis värske liha
on koduseks kasutamiseks parim ning mugavaim valik“.

„Liha söömisele tuleks suuremat rõhku panna ka seetõttu, et Eestimaa külm
ning valgusvaene kliima nõuab pidevat energiavarude täiendamist ja
vitamiinide tarbimist. Liha tugevdab organismi vastupanuvõimet stressile,
kuna sisaldab palju vitamiine ja mineraalaineid. Liha sobib toiduks ka
kaalujälgijatele, kuid nemad peaksid eelistama veiseliha ning taist
sealiha, mida Rakvere toodete seast leida võib,“ tutvustab Enn Tobreluts
liha häid omadusi.

Rakvere Lihakombinaadi toodang on 100% Eestimaise päritoluga. Rakvere
Lihakombinaadis realiseeritakse umbes 50% Eestimaa veistest ja umbes 65%
Eestimaa sigadest. Rakvere Lihakombinaadi tütarettevõtte AS Ekseko on Balti
riikide suurim seakasvatusettevõte, mis tagab Rakvere Lihakombinaadile
kvaliteetse kodumaise tooraine.

AS Rakvere Lihakombinaat (www.rlk.ee) on Eesti suurim toiduainetööstuse
ettevõte. Lisaks emaettevõttele AS Rakvere Lihakombinaat kuuluvad
Baltimaade suurimasse lihatööstuskontserni veel AS Ekseko, Rigas Miesnieks
Lätis ja Klaipedos Maisto Mesos Produktai Leedus.

Täiendav info:

Anne Mere, Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor
tel: 322 9290, e-mail: anne.mere@rlk.ee

Enn Tobreluts, Rakvere Lihakombinaadi liha tootejuht
Tel: 516 5581, e-mail: enn.tobreluts@rlk.ee




Kairit Prits
Kommunikatsioonijuht
Rakvere Lihakombinaat
53 455 996; 322 9385
kairit.prits@rlk.ee
www.rlk.ee
23 Oktoober 2006
  Kommentaarid